Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Hans Klok & friends MAC benefietgala

27 augustus 2017, 20:00 - 22:45

€29,50

Nederlands bekendste illusionist Hans Klok gaat dit najaar met zijn show weer even de Nederlandse theaters in en dan door naar Duitsland en Oostenrijk.
Maar voor het zover is komt hij eerst naar de Meerse in Hoofddorp voor een groots benefietgala. Dit voor het behoud van het Magic Art Center; The home of Magic voor de Nederlandse goochelaar en entertainer.

Hans zal een showblok verzorgen met spectaculaire acts. Maar ook een aantal bekende vrienden zal een magische invulling aan deze bijzondere avond geven waaronder: Rob Molien ,Niek Takens, Alfredo Lorenzo, duo Ger Copper en Luc Elson, Martijn Martell, Roy & Justin Huiskens, Ray Graham, Bram Biesterveld en vele anderen. De presentatie van deze Benefiet galashow wordt verzorgd door Niels Houtepen, Michel van Grinsven en Luc Elson.

Het Hans Klok & friends benefietgala wordt georganiseerd door de Stichting Vrienden van het Magic Art Center. Het MAC in Bennebroek is een klein intiem theater opgericht door Wereldkampioen Richard Ross. Hij wilde een ontmoetingsplek creëren en een podium bieden aan goochelaars en entertainers. Dit alles om de goochelkunst in Nederland te bevorderen. Uniek is ook dat één van de grootste bibliotheken op goochelgebied in Nederland in het MAC staat. Voor het behoud van het Magic Art Center is extra geld nodig, daarom dit benefietgala op zondag 27 augustus om 20.00 uur. Kaarten zijn te bestellen via het theater ‘De Meerse” in Hoofddorp voor slechts 29,50 p.p. incl. garderobe.

Gegevens

Datum:
27 augustus 2017
Tijd:
20:00 - 22:45
Kosten:
€29,50
Evenement Categorie:
Site:
https://www.facebook.com/pages/Magic-Art-Center/276636729106122

Organisator

Marcel Verbakel
Telefoon:
0655 347350
E-mail:
magic@marcelverbakel.nl
Site:
marcelverbakel.nl

Locatie

Theater de Meerse
Raadhuisplein 3
Hoofddorp, 2132 TZ Nederland
+ Google Maps